StoltzeStatistikk for Eirik Brekke

Antall deltagelser2 (i perioden 2017 - 2018)
Personlig rekord16.50 (2017)
Forrige tid17.09 (2018)
ID105870
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2018Kalkulator17:09 (1054 m/h)03:10 (1019 m/h, 96 %)08:06 (04:56, 1115 m/h, 105 %)14:51 (06:45, 1016 m/h, 96 %)17:09 (02:18, 1085 m/h, 102 %)
2017Kalkulator16:50 (1074 m/h)02:58 (1088 m/h, 101 %)07:55 (04:57, 1111 m/h, 103 %)14:36 (06:41, 1026 m/h, 95 %)16:50 (02:14, 1117 m/h, 104 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Eirik Brekke 2018












StoltzeBilder av Eirik Brekke 2017






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.