StoltzeStatistikk for Arnfinn Minde

Antall deltagelser2 (i perioden 2016 - 2017)
Personlig rekord15.55 (2016)
Forrige tid16.18 (2017)
ID105200
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator16:18 (1109 m/h)02:21 (1373 m/h, 123 %)07:00 (04:39, 1183 m/h, 106 %)13:50 (06:50, 1003 m/h, 90 %)16:18 (02:28, 1011 m/h, 91 %)
2016Kalkulator15:55 (1136 m/h)02:17 (1413 m/h, 124 %)07:02 (04:45, 1158 m/h, 101 %)13:47 (06:45, 1016 m/h, 89 %)15:55 (02:08, 1170 m/h, 102 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Arnfinn Minde 2017











StoltzeBilder av Arnfinn Minde 2016





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.