StoltzeStatistikk for Mads Åke Sjøberg

Antall deltagelser2 (i perioden 2016 - 2017)
Personlig rekord12.36 (2017)
Forrige tid12.36 (2017)
ID104694
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbWorld Kinect Energy
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator12:36 (1435 m/h)02:08 (1513 m/h, 105 %)06:00 (03:52, 1422 m/h, 99 %)10:57 (04:57, 1385 m/h, 96 %)12:36 (01:39, 1512 m/h, 105 %)
2016Kalkulator13:03 (1385 m/h)01:44 (1862 m/h, 134 %)05:40 (03:56, 1398 m/h, 100 %)11:26 (05:46, 1189 m/h, 85 %)13:03 (01:37, 1543 m/h, 111 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Mads Åke Sjøberg 2017






StoltzeBilder av Mads Åke Sjøberg 2016




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.