StoltzeStatistikk for Ingeborg Bjørnberg

Antall deltagelser2 (i perioden 2017 - 2018)
Personlig rekord17.09 (2017)
Forrige tid19.31 (2018)
ID104195
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbEVINY BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2018Kalkulator19:31 (926 m/h)03:06 (1041 m/h, 112 %)08:44 (05:38, 976 m/h, 105 %)17:11 (08:27, 811 m/h, 87 %)19:31 (02:20, 1069 m/h, 115 %)
2017Kalkulator17:09 (1054 m/h)02:34 (1257 m/h, 119 %)08:16 (05:42, 965 m/h, 91 %)14:59 (06:43, 1021 m/h, 96 %)17:09 (02:10, 1152 m/h, 109 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Ingeborg Bjørnberg 2018







StoltzeBilder av Ingeborg Bjørnberg 2017






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.