StoltzeStatistikk for Helen Hovland

Antall deltagelser2 (i perioden 2016 - 2018)
Personlig rekord14.25 (2016)
Forrige tid14.31 (2018)
ID103171
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbEquinor Bergen BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2018Kalkulator14:31 (1245 m/h)02:23 (1354 m/h, 108 %)06:44 (04:21, 1264 m/h, 101 %)12:39 (05:55, 1159 m/h, 93 %)14:31 (01:52, 1337 m/h, 107 %)
2016Kalkulator14:25 (1254 m/h)02:21 (1373 m/h, 109 %)06:41 (04:20, 1269 m/h, 101 %)12:36 (05:55, 1159 m/h, 92 %)14:25 (01:49, 1373 m/h, 109 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Helen Hovland 2018










StoltzeBilder av Helen Hovland 2016




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.