StoltzeStatistikk for Ingvild Stolpe

Antall deltagelser2 (i perioden 2016 - 2017)
Personlig rekord21.54 (2017)
Forrige tid21.54 (2017)
ID103169
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbAmbita
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator21:54 (825 m/h)03:23 (954 m/h, 115 %)10:06 (06:43, 819 m/h, 99 %)19:04 (08:58, 764 m/h, 92 %)21:54 (02:50, 880 m/h, 106 %)
2016Kalkulator22:20 (809 m/h)03:44 (864 m/h, 106 %)10:29 (06:45, 815 m/h, 100 %)19:39 (09:10, 748 m/h, 92 %)22:20 (02:41, 930 m/h, 114 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Ingvild Stolpe 2017










StoltzeBilder av Ingvild Stolpe 2016






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.