StoltzeStatistikk for Harald Worren

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2017)
Personlig rekord11.12 (2017)
Forrige tid11.12 (2017)
ID102744
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbApply
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator11:12 (1614 m/h)01:44 (1862 m/h, 115 %)05:13 (03:29, 1579 m/h, 97 %)09:44 (04:31, 1518 m/h, 94 %)11:12 (01:28, 1701 m/h, 105 %)
2015Kalkulator11:30 (1572 m/h)01:49 (1776 m/h, 112 %)05:19 (03:30, 1571 m/h, 99 %)10:04 (04:45, 1443 m/h, 91 %)11:30 (01:26, 1741 m/h, 110 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Harald Worren 2017










StoltzeBilder av Harald Worren 2015



Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.