StoltzeStatistikk for Benjamin Jacobsen

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2024)
Personlig rekord14.12 (2015)
Forrige tid15.54 (2024)
ID102524
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbIf Forsikring BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2024Kalkulator15:54 (1137 m/h)02:22 (1363 m/h, 119 %)07:09 (04:47, 1150 m/h, 101 %)13:50 (06:41, 1026 m/h, 90 %)15:54 (02:04, 1207 m/h, 106 %)
2015Kalkulator14:12 (1273 m/h)02:13 (1456 m/h, 114 %)06:24 (04:11, 1315 m/h, 103 %)12:11 (05:47, 1185 m/h, 93 %)14:12 (02:01, 1237 m/h, 97 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Benjamin Jacobsen 2024





StoltzeBilder av Benjamin Jacobsen 2015




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.