StoltzeStatistikk for Alf-Egil Lahn

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2016)
Personlig rekord13.25 (2015)
Forrige tid13.33 (2016)
ID102466
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbVisolit
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator13:33 (1334 m/h)02:06 (1537 m/h, 115 %)06:03 (03:57, 1392 m/h, 104 %)11:52 (05:49, 1179 m/h, 88 %)13:33 (01:41, 1482 m/h, 111 %)
2015Kalkulator13:25 (1347 m/h)02:28 (1308 m/h, 97 %)06:38 (04:10, 1320 m/h, 97 %)12:10 (05:32, 1239 m/h, 91 %)13:25 (01:15, 1996 m/h, 148 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Alf-Egil Lahn 2016










StoltzeBilder av Alf-Egil Lahn 2015





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.