StoltzeStatistikk for Annette Kleppe

Antall deltagelser2 (i perioden 2016 - 2017)
Personlig rekord14.39 (2016)
Forrige tid14.59 (2017)
ID101729
TrendSynkende
KlasseKvinner
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator14:59 (1206 m/h)02:32 (1274 m/h, 105 %)07:03 (04:31, 1218 m/h, 100 %)13:01 (05:58, 1149 m/h, 95 %)14:59 (01:58, 1269 m/h, 105 %)
2016Kalkulator14:39 (1234 m/h)02:32 (1274 m/h, 103 %)06:56 (04:24, 1250 m/h, 101 %)12:49 (05:53, 1165 m/h, 94 %)14:39 (01:50, 1361 m/h, 110 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Annette Kleppe 2017











StoltzeBilder av Annette Kleppe 2016




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.