StoltzeStatistikk for Lorentz Olsen

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2016)
Personlig rekord18.21 (2016)
Forrige tid18.21 (2016)
ID101651
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbVestdavit AS
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator18:21 (985 m/h)03:00 (1076 m/h, 109 %)08:40 (05:40, 970 m/h, 98 %)16:01 (07:21, 933 m/h, 94 %)18:21 (02:20, 1069 m/h, 108 %)
2015Kalkulator18:47 (962 m/h)03:13 (1003 m/h, 104 %)08:48 (05:35, 985 m/h, 102 %)16:19 (07:31, 912 m/h, 94 %)18:47 (02:28, 1011 m/h, 105 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Lorentz Olsen 2016











StoltzeBilder av Lorentz Olsen 2015




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.