StoltzeStatistikk for Oliver Dahle

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2019)
Personlig rekord14.52 (2019)
Forrige tid14.52 (2019)
ID101437
TrendStigende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator14:52 (1216 m/h)02:20 (1383 m/h, 113 %)06:55 (04:35, 1200 m/h, 98 %)13:17 (06:22, 1077 m/h, 88 %)14:52 (01:35, 1576 m/h, 129 %)
2015Kalkulator15:36 (1159 m/h)02:42 (1195 m/h, 103 %)07:23 (04:41, 1174 m/h, 101 %)14:02 (06:39, 1031 m/h, 88 %)15:36 (01:34, 1593 m/h, 137 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Oliver Dahle 2019












StoltzeBilder av Oliver Dahle 2015







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.