StoltzeStatistikk for Lisbeth Kvam

Antall deltagelser2 (i perioden 2015 - 2016)
Personlig rekord11.44 (2016)
Forrige tid11.44 (2016)
ID101302
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbGullfjell IL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator11:44 (1541 m/h)01:50 (1760 m/h, 114 %)05:27 (03:37, 1521 m/h, 98 %)10:15 (04:48, 1428 m/h, 92 %)11:44 (01:29, 1682 m/h, 109 %)
2015Kalkulator11:51 (1526 m/h)02:04 (1561 m/h, 102 %)05:43 (03:39, 1507 m/h, 98 %)10:17 (04:34, 1501 m/h, 98 %)11:51 (01:34, 1593 m/h, 104 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Lisbeth Kvam 2016

















StoltzeBilder av Lisbeth Kvam 2015







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.