StoltzeStatistikk for May-Britt Vik

Antall deltagelser2 (i perioden 2014 - 2016)
Personlig rekord17.42 (2014)
Forrige tid18.00 (2016)
ID100944
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbEquinor Bergen BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator18:00 (1004 m/h)03:06 (1041 m/h, 103 %)08:35 (05:29, 1003 m/h, 99 %)15:48 (07:13, 950 m/h, 94 %)18:00 (02:12, 1134 m/h, 112 %)
2014Kalkulator17:42 (1021 m/h)02:47 (1159 m/h, 113 %)08:05 (05:18, 1038 m/h, 101 %)15:15 (07:10, 956 m/h, 93 %)17:42 (02:27, 1018 m/h, 99 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av May-Britt Vik 2016









StoltzeBilder av May-Britt Vik 2014













Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.