StoltzeStatistikk for Kristoffer Karlsson

Antall deltagelser2 (i perioden 2014 - 2015)
Personlig rekord16.22 (2014)
Forrige tid18.24 (2015)
ID100742
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbEY
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2015Kalkulator18:24 (982 m/h)02:39 (1218 m/h, 124 %)07:57 (05:18, 1038 m/h, 105 %)15:58 (08:01, 855 m/h, 87 %)18:24 (02:26, 1025 m/h, 104 %)
2014Kalkulator16:22 (1104 m/h)02:27 (1317 m/h, 119 %)07:21 (04:54, 1122 m/h, 101 %)14:08 (06:47, 1011 m/h, 91 %)16:22 (02:14, 1117 m/h, 101 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Kristoffer Karlsson 2015






StoltzeBilder av Kristoffer Karlsson 2014









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.