StoltzeStatistikk for Tore Tangenes

Antall deltagelser2 (i perioden 2014 - 2016)
Personlig rekord18.46 (2014)
Forrige tid23.37 (2016)
ID100681
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbSG Finans
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator23:37 (765 m/h)03:31 (917 m/h, 119 %)09:44 (06:13, 885 m/h, 115 %)20:20 (10:36, 646 m/h, 84 %)23:37 (03:17, 760 m/h, 99 %)
2014Kalkulator18:46 (963 m/h)03:22 (958 m/h, 99 %)08:57 (05:35, 985 m/h, 102 %)16:11 (07:14, 948 m/h, 98 %)18:46 (02:35, 966 m/h, 100 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Tore Tangenes 2016











StoltzeBilder av Tore Tangenes 2014








Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.