StoltzeStatistikk for Rønning Are Johan

Antall deltagelser2 (i perioden 2014 - 2015)
Personlig rekord12.14 (2015)
Forrige tid12.14 (2015)
ID100057
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbSchlumberger
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2015Kalkulator12:14 (1478 m/h)02:10 (1489 m/h, 100 %)05:52 (03:42, 1487 m/h, 100 %)10:42 (04:50, 1418 m/h, 95 %)12:14 (01:32, 1627 m/h, 110 %)
2014Kalkulator12:21 (1464 m/h)02:12 (1467 m/h, 100 %)05:48 (03:36, 1528 m/h, 104 %)10:37 (04:49, 1423 m/h, 97 %)12:21 (01:44, 1440 m/h, 98 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Rønning Are Johan 2015





StoltzeBilder av Rønning Are Johan 2014





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.