Venla 2018, 2. etp (16/06/2018)
Category: Competition
Map/area: Hälvälä, Hollola
Country: Finland
Discipline: Stafett
Leg: 2
Distance: 6.6 km
Time: 40:09
Average HR: 175
Maximum HR: 193
Ut som 126, inn som 50. 19. beste etappetid, 98. plass totalt. God og trygg stafettetappe. Noen små svinger/nøling inn i et par poster, men klarte å ta meg tid til å lese kart der det var nødvendig for å unngå bommer. Ganske bra fysisk til tross for en liten forkjølelse.

1: Så en del løpere foran meg på hogstfeltet som alle løp rett på, men syntes det var så ekkelt å løpe på at jeg dro ut i skogen med en gang selv om jeg ble alene en stund. Når jeg nærmet meg posten var vegetasjonen tettere enn jeg forventet og det løp folk i alle retninger, men tok det med ro og fikk posten fint med hjelp fra gropen med C-gaflingen.
2-5: Gjorde det enkelt, brukte sikre og tydelige detaljer og rygger jeg tok igjen for å holde god fart.
6: Så flere løpere foran meg på hogstfeltet ut av 5. og ville gjerne ligge i gruppen en stund når jeg kom opp. Så ut som alle hadde tenkt å løpe rett på og ikke til drikkeposten i stikrysset, og jeg bestemte meg for å bli med selv om jeg ikke hadde drukket på den første og var kjempetørst. Men når vi kom ut til stien snudde et par stykker mot drikken, og etter hvert snudde alle og ble med, og jeg ble veldig glad. Men når jeg svingte av veien igjen etter drikken fortsatte alle unntatt én av en eller annen grunn rett fram, så så mye hjelp var det i den gruppen.
7: Tok igjen en løper med gps-vest som så ut til å ha bra fart ut fra 6. og la meg i ryggen. Hadde god kontroll på hvor vi var ved den gule gropen, men ble likevel usikker da hun stemplet på G fordi jeg trodde posten var på en kolle, og jeg ikke fant noen koller i nærheten. Tok en ekstra sjekk på kartet for å se om jeg kunne ha tatt feil av gropene, men fant ikke noe annet sted i nærheten som kunne ligne, så løp jeg opp til min gafling.
8-mål: Sikk-sakk mellom kolonner av 1. etp-løpere i en sky av støv. Klarte å gjøre det enkelt og effektivt.
Show comments (0)
 
Venla 2018, 2. etp (16/06/2018) Venla 2018, 2. etp (16/06/2018)