Trondheim Sprint Camp - Fredagssprint (08/04/2016)
Category: Competition
Map/area: Lademoen
Organiser: Trollelg, Wing
Discipline: Sprint
Distance: 3.29 km
Time: 14:12
Average HR: 182
Maximum HR: 190
Start: Sto med kartet i hånden og brikken i startenheten da jeg tilfeldigvis la merke til at det ikke blinket. Brikken var død, men de flinke folkene på start skaffet meg både ny brikke og starttid ila 90 sekunder slik at jeg ikke en gang rakk å bli stresset.
1-4: Fant en god rytme både teknisk og fysisk fra start. Her gikk det lett og fint.
5: Hadde ikke skaffet meg godt nok overblikk på vei inn mot 4., og løp meg fast mellom en bil og et gjerde på vei ut igjen. Så ikke den lille stien gjennom det grønne rett før 5. på kartet. Totalt tidstap ca 4 sek.
6-8: Bra, holder farten oppe, strekkseier til 7!
9: Tror mitt veivalg er ganske likt som høyre, men ser ikke passasjen mellom huset og gjerdet på venstreveivalget som er klart best. +8 sek.
10-12: Bra, har fortsatt krefter i beina.
13: Veivalget er bra og skal være enkelt å gjennomføre. Ser framover mot huset posten skal sitte bak, og bruker god tid på neste veivalg som er det mest kompliserte i løypen. Har hatt blikket på kartet litt for lenge, og når jeg ser opp går det en gate inn til høyre og jeg tror jeg er framme ved posten. Finner ingen post, men det er en bil parkert på hjørnet og jeg løper rundt den for å lete. Der er det heller ingen post, og jeg skjønner endelig at noe ikke stemmer. +15 sek.
14: Tror veivalget er ganske bra, men det er kanskje litt raskere å løpe venstre etter jernbanen.
15: Samme som forrige. Her begynte det for alvor å bli slutt å kreftene.
16-mål: Stivner totalt, men det er heldigvis ikke så langt til mål. Dårligste spurttid i topp 10.

Sprint Camp er gøy! 27 sek tidstap betyr forbedringspotensiale. Uten feilen til 13. hadde jeg vært superfornøyd. Nå er jeg bare ganske fornøyd. Har glemt hvordan men disponerer et løp i løpet av vinteren, men det kommer nok. 4. plass, 1.14 bak Maja Alm.
Show comments (0)
 
Trondheim Sprint Camp - Fredagssprint (08/04/2016) Trondheim Sprint Camp - Fredagssprint (08/04/2016)