Hu og Hei (03/10/2015)
Category: Competition
Map/area: Bymarka
Organiser: NTNUI
Discipline: Ultralang
Distance: 24.68 km
Time: 193:11
Average HR: 173
Maximum HR: 194
Mitt første Hu og Hei. Tror aldri jeg har løpt så lenge før, men det gikk overraskende fint de første 24 km. De siste 700 m er de tyngste jeg har løpt. Etter svak innsats i Snuskeløpet gikk jeg ut 5 min bak teten i jaktstarten.

1: Litt for ivrig i starten, syntes aldri stien kom (1:25000-kart …) og kuttet ned gjennom skogen. Fikk god oversikt på myren og så fort hvor posten skulle være.
2: Det regnet og kartet var vått, og tusjen min virket ikke. Ingvild sto på posten og hjalp meg med å få tak i reservetusjen i sekken. Fikk til slutt laget et lite merke som var borte lenge før jeg kom til 2. post, men husket hvor den skulle være. Godt fornøyd med veivalget, enkelt og lettløpt. Litt usikker inn mot posten, vanskelig å finorientere på dette kartet. Møtte Miina og Ingrid som startet først på posten.
3. Ikke helt optimalt ned til veien, hadde kanskje vært bedre å ta stien litt lengre nord. Deilig å få unna en del kilometer på vei. Virket som det tok ca like lang tid som å løpe mer rett på forbi 10, men tipper jeg sparte litt krefter på hardt underlag.
4. Fant en bra trase opp fra Damvatnet og fikk en fin inngang i posten. Fant ut at tuten på drikkesekken var vekke da jeg skulle løpe videre og leitet litt rundt posten uten å finne den. Prøvde å spise en muffins på strekket men satt den i halsen og holdt på å spy.
5. Så ikke stien til venstre for streken. Men syntes mitt veivalg gikk veldig fint, bare litt tungt opp til Herberndammen.
6. Ut av 5. post begynte jeg å bli sliten. Ikke så rart etter 20 tøffe km og nesten to og en halv time. Men løp strekket sammen med en herreløper som hjalp meg med å holde farten oppe.
Mål: Møtte Sara og Niklas som var ute på joggetur. De ble med meg til mål som mental støtte. Fram til Kobberdammen gikk det bra, men så møtte jeg en ganske hard vegg. De siste 700 m med motbakke opp fra parkeringene gikk det så vidt framover, men jeg klarte å subbe i mål.

Ble nr. 3, 12.32 etter Anna og Marta som startet 4 min før meg. Godt fornøyd med egen innsats, klarte å gjøre orienteringen enkel og sikker og å holde bra fart til tross for laber treningsmengde de siste 3 ukene.
Show comments (0)
 
Hu og Hei (03/10/2015) Hu og Hei (03/10/2015)