Euromeeting Middle (27/09/2015)
Category: Competition
Map/area: Kirikuküla
Country: Estland
Discipline: Mellom
Distance: 5.03 km
Time: 43:47
Kroppen begynner å fungere bedre, men er fortsatt et stykke fra normal form. Får til orienteringen i partier, men mister kontrollen noen steder og bruker lang tid på å ta meg inn.

1: Får fort kontroll på kurvene og da går det bra.
2: Kommer over kanten og forventer et søkk som aldri kommer fordi jeg har løpt skjevt over høyden. Tar meg inn på den tette vegetasjonen på toppen. +2.30.
3: Får en grein i øyet ut fra 3., og får kramper i begge øynene. Ser ikke så mye men vil ikke stoppe opp, så jeg snubler framover og prøver å se litt på kompasset når øynene vil. Det kunne selvfølgelig ikke gå bra. Etter en liten pause på veien kan jeg åpne øynene skikkelig igjen og fortsette løpet. +1.30.
4-9: Fullt fokus på kurvene og da går det bra, morsomt å løpe igjen! Liten miss på 6. der jeg tror det skal være et søkk rett ved posten som egentlig er en høyde. +0.15.
10-11: Blir usikker inni ringen og må stoppe opp på begge postene. +1.00.
12: Tror jeg ligger mer midt i gropen ut av 11 og kommer opp på den store stien. Slepene og stiene på resten av kartet har vært nesten usynlige, så tenker ikke over at jeg ikke har krysset et slep. Får ting til å stemme en liten stund men skjønner etter hvert at noe er feil, men ikke hvor jeg er. Løper på retning mot veien og finner ut av det i gropen rett før jeg er framme. +2.10.
13-mål: Noen ekstra svinger der vegetasjonen er tett, men ok.

6 min bom + 1.30 øyedysfunksjon er litt (veldig) i overkant mye selv om terrenget er nytt for meg.
Show comments (0)
 
Euromeeting Middle (27/09/2015) Euromeeting Middle (27/09/2015)