NM Sprint, finale (24/05/2014)
Category: Competition
Map/area: Møllenberg / Solsiden
Organiser: Wing OK
Discipline: Sprint
Distance: 3.6 km
Time: 15:38
Average HR: 180
Maximum HR: 193
1: Må snu og løpe et par meter tilbake inn i posten når det som bare er en tynn svart strek på kartet er en meget upasserbar mur med gjerde på, som gjør at man må løpe ned trappen for å komme til posten. 5 sek.
2: Dagens store tidstap. Så ikke muren inn til 2. som går i ett med høydekurven og postringen. På dataskjermen er det lettere å se, men på utskriften var høydekurven over husene mye mørkere. Når så mange gjorde den samme feilen mener jeg det er arrangøren (og eventuelt kontrolløren) som har gjort feil og at kartet ikke var lesbart. Uansett, tapte 20 sek.
8: Her er ikke dette kartet (fra gps-trackingen) make som løpskartet, der muren jeg krysset var tegnet lysegrå og passerbar. Var usikker da jeg hoppet ned og holdt på å løpe forbi, den var ganske høy. 7 sek. I tillegg var det på løpskartet en hekk og privat område på halvparten av gressflekken midt på strekket.

Formen var bra, men løpsfarten er likevel et stykke bak de beste jentene. Tror jeg har litt å gå på mentalt også, klarer ikke å presse meg helt maks når jeg løper alene. Totalt et ok løp, men bommen til 2. er sur. Løypene var ganske bra, men synd at ikke kart og trykk er bedre kontrollert i NM.
Show comments (0)
 
NM Sprint, finale (24/05/2014) NM Sprint, finale (24/05/2014)