Heimdal Vintersprint, jaktstart (08/03/2014)
Category: Competition
Map/area: Sjetnemarka
Organiser: Trollelg
Discipline: Jaktstart
Distance: 4.61 km
Time: 29:07
Average HR: 181
Maximum HR: 191
Startet først men ble tatt igjen av Karen helt i starten da jeg ikke skjønte hvor startposten var, og vi ble tatt igjen av Frida på 1. post, der var venstreveivalget litt raskere. Til 4. hadde det vært raskere å kutte opp til stien gjennom det grønne, men de andre løp som meg så tapte ikke noe på det.

Vrikket ankelen på vei til 10. og fikk veldig vondt. Løp med ankelbeskytter, men det gjorde bare at jeg fikk vondt lengre oppe på leggen. Vrikket den flere ganger utover i løpet, mye av avslutningen var glatt og gjørmete i tillegg til at det var en del snø/slaps.

Til 13. burde jeg lagt litt mer til høyre inn mot posten, det grønne jeg løp gjennom var ikke så bra. Til 15. la jeg ikke merke til åpningene i gjerdet, tapte noen sekunder på å løpe rundt. Her var det fortsatt Karen og jeg som ledet, men jeg klarte ikke å henge på opp bakken til 16 (20. på kartet, dameløypen kuttet fra 15 til 20). Ned til sistepost var det ekstremt glatt og ekkelt, og jeg var lei av å skli og få vondt og glad for at jeg ikke hadde noen i nærheten å spurte mot. Gikk rolig ned stien og inn til 2. plass. Tapte sikkert 1 min til de andre på det strekket, uten at det betyr noe.
Show comments (0)
 
Heimdal Vintersprint, jaktstart (08/03/2014) Heimdal Vintersprint, jaktstart (08/03/2014)