Bergen Sprint Camp - Bysprint (01/02/2014)
Category: Competition
Map/area: Bergen Sentrum
Organiser: Varegg
Discipline: Sprint
Distance: 3.39 km
Time: 17:27
Average HR: 180
Maximum HR: 190
Her er det veldig mye jeg er fornøyd med, alt utenom 2. og 15. post egentlig. Har veldig fin flyt, trenger aldri å stoppe opp og tar fornuftige veivalg.

Så var det unntakene:
2: Selv om jeg har lest det flere ganger i PM blir jeg av en eller annen grunn overrasket over at startposten er på start, og må tenke meg om en ekstra gang på vei til 1. Har ikke lest ferdig strekket til 2., og fortsetter rett fram ut fra 1. Før jeg har kommet ut fra smuget har jeg sett at det var feil, men det er for sent å snu. Taper ca 10 sek.
15: Har bestemt meg for venstreveivalget i god tid før 14., men gjennomfører ikke. Vet at jeg skal opp den andre veien til høyre, og tror jeg gjør feil fordi jeg teller med gaten som er sperret av. Er veldig sliten her, og tenker ikke helt klart. Når jeg skjønner at jeg har gjort feil og ikke er der jeg burde være blir jeg litt stresset, og senker farten i noen sekunder mens jeg leser meg inn igjen. Taper totalt 26 sekunder, ca 10 sek pga veivalget og resten pga usikkerhet, nøling og ekstra kartlesing. Dette er dessuten det eneste strekket på hele løpet der jeg ikke har en strekktid blant de 5 beste.
Show comments (0)
 
Bergen Sprint Camp - Bysprint (01/02/2014) Bergen Sprint Camp - Bysprint (01/02/2014)