Bergen Sprint Camp - Finale (02/02/2014)
Category: Competition
Map/area: Bergen Sentrum
Organiser: Varegg
Discipline: Sprint
Distance: 3.36 km
Time: 15:22
Average HR: 183
Maximum HR: 195
Finale i BSC sammen med Mari Fasting, Anne Johanne Lind, Galina Vinogradova, Eva Jurenikova og Lone Brochmann.

1: Først på førstepost. Tror bare Galina Vinogradova tok det samme veivalget som meg, de andre løp ned til høyre med en gang.
2-4: Bra. Var i forkant og «plukket» detaljer.
5: Litt usikker på veivalget, det er nok lengre enn venstre, men litt mindre trapper.
6: Hadde ikke sett at gaten var sperret rett nedenfor 6. (det gikk jo å løpe der i går!), og måtte en ekstra tur rundt trappene. Ble tatt igjen av Galina som lå ca 40 m bak på 5. post.
8: Var først ut av 7, og leste nok litt for mye på detaljene på vei til 8. Hadde ikke hatt tid til å lese strekket til 9. skikkelig, og gamblet på å fortsette rett fram (nærmest mulig streken) ut av 8. Generelt en dårlig taktikk, men denne gangen ordnet det seg.
9: Et dårlig strekk som heldigvis ikke ble avgjørende. Ca 20 m etter 8. posten hadde jeg bestemt meg for et høyreveivalg gjennom det smale gule området nørdøst for festningen. Men på vei nedover bakken ble jeg usikker på om inngangen ved 9. post var sperret. Vet jo egentlig at man kan krysse den tykke svarte streken når det er tegnet en undergang, men ble usikker nok til at jeg endret veivalget. Det beste er nok å løpe første halvdel av strekket som jeg gjorde og så krysse over til den andre inngangen, men heldigvis gjorde ingen av finaleløperne det. Mari som var først på høyreveivalget og Galina som var først til venstre var likt på 9. Jeg var ca 20 m bak etter å ha lest strekket til 11. nøye inne på festningen.
11: Jeg hadde bestemt meg for et enkelt og trappefritt venstreveivalg (nå var jeg helt sikker på at porten var åpen). Da jeg så at Mari løp i feil retning ut fra 9., Galina tok et høyreveivalg fra 10. og jeg ikke så de andre løperne tenkte jeg at dette var min sjanse. Men da jeg kom opp i gaten før fontenen kom Galina inn fra høyre, fortsatt ca 20 m foran meg. Jeg prøvde å øke farten, men merket at jeg ikke klarte å ta innpå. Da jeg kom inn mot posten så jeg Galina lengre oppe i bakken mot 12, men da hun snudde seg og begynte å løpe ned igjen skjønte jeg at hun ikke hadde tatt 11. Tenkte for andre gang på kort tid at dette var min sjanse.
12-13: Tok 11. og løp det jeg klarte. Men da vi kom ut på den rette strekningen mellom 12 og 13 løp Galina forbi meg, og jeg klarte ikke å svare.

2. plass, og veldig fornøyd med det! Selv om jeg har gjort noen feil klarte jeg å holde hodet kaldt når det gjaldt, og da får det være greit å bli slått av en som rett og slett var sterkere fysisk på slutten.
Show comments (1)
 
Bergen Sprint Camp - Finale (02/02/2014) Bergen Sprint Camp - Finale (02/02/2014)