UKA-sprinten (26/10/2013)
Category: Competition
Map/area: Moholt
Organiser: NTNUI
Discipline: Sprint
Distance: 2.86 km
Time: 13:14
Average HR: 180
Maximum HR: 192
1: Feil veivalg, 5 sek.
3: Riktig veivalg, men sklir og faller i den gjørmete skråingen ut fra 2. Maks 3 sek.
5: Når jeg kommer ned til hovedveien er det tett trafikk i begge retninger, og jeg ser ingen mulighet til å komme uskadd over i nærmeste framtid. Begynner å løpe mot nærmeste gangfelt et par hundre meter mot venstre og kommer meg etter hvert over veien. 15 sek.
7: Synes høyre ser kortest ut, men siden det bare er snakk om noen få sekunder og jeg er usikker på hvor lang tid det kommer til å ta å klatre over gjerdet synes jeg venstre er tryggere. 5 sek.
8: For kronglete til venstre, prøver gjerdet likevel. To store betongblomsterpotter står inntil det og gjør det lett å hoppe over. Mistenker beste strekktid til 8 og 9 blant de som ikke har løpt gjennom bedet.
10: Kunne godt holdt meg til venstre for vollen før det store krysset. Blir litt håpløst å trykke på trafikklysknappen, så satser heller på å komme meg over litt til venstre for krysset. Kommer greit over det ene feltet men må vente litt midt i veien. 4+8 sek.

Godt løp fysisk og teknisk. Ca 15 sek tapt på tekniske feil og 20-25 på uflaks med trafikken. Veipasseringene kunne med fordel vært lagt til over- eller underganger. Men kanskje ikke så farlig på et treningsløp. Ellers morsom og rask løype med gode veivalg!
Show comments (0)
 
UKA-sprinten (26/10/2013) UKA-sprinten (26/10/2013)