25manna, 3. etappe (12/10/2013)
Category: Competition
Map/area: Brunna
Country: Sverige
Discipline: Stafett
Leg: 3B
Distance: 4.65 km
Time: 27:56
Average HR: 181
Maximum HR: 197
God stafettetappe! Med flere hundre 3. etappeløpere foran meg i skogen ble dette litt i overkant folksomt, men veldig morsomt. Merket fort at det var mye lettere å løpe i tråkket, for ved siden av var det ofte enten trær med tette, lave greiner, eller masse greiner på bakken.

1-3: God kontroll i starten, fulgte med på retningen og de store detaljene og tok det rolig inn i postene. Merket at beina var uvanlig lette.
4: Vurderte å løpe helt rundt til det gule området for å slippe køen, men fant ut at det var for langt. Løp i stedet på stien litt lengre enn til tråkket der alle andre løp inn. Men løpbarheten var dårligere enn jeg trodde der det var grønne streker, så jeg tjente nok ikke så mye på det. Kunne nok løpt dette strekket 20 sek fortere hvis jeg hadde lagt på streken ut av 3. og vært mer bestemt inn mot 4.
6: Mange løp fram og tilbake på høyden, så skjønte at det var gaflet. Var ekstra nøye inn mot posten.
7-8: Endelig plass til å løpe! Da jeg tok av veien før 8 var det ikke lenger noe tog foran meg, herfra var det større avstand mellom løperne og små grupper.
8-9: Så de gule høydene på lang avstand. Var nøye med retningen.
10: Dagens eneste bom. Mente jeg hadde bra retning fra veien og forventet å se posten da jeg kom til elven, men den var skjult bak noen busker. Begynte å løpe mot venstre før jeg stoppet og tenkte meg om, så den gule høyden rett foran meg og skjønte hvor jeg var. 40 sek bom.
Show comments (0)
 
25manna, 3. etappe (12/10/2013) 25manna, 3. etappe (12/10/2013)