Distance: 3.42 km
Temps: 21:21
HR moyen: 178
HR maximum: 191
Typisk tvilsom sprint der vinnertiden er over 20 min, de 30% terreng som er oppgitt i PM har på mystisk vis fordoblet seg og man kommer i mål med blodige legger og gjørmete sprintsko. Noen av postene var så godt gjemt at man omtrent måtte stå oppå dem for å se dem. Men men, det er vel likt for alle, og løypen var for så vidt morsom den. Jeg begynte bra, var lett i beina (endelig) og orienterte fort og riktig. Vant alle strekkene fra 2. til 6., og ledet der med 39 sek. Så kom et par litt mer krevende skogsposter, jeg klarte ikke fartstilpasningen og løp altfor langt med unøyaktig retning. Tapte ca. 1.30 og 50 sek på 7 og 8. Klarte aldri helt å komme inn i løpet igjen. Løp av veien for tidlig til 11 og tapte 20 sek, og bommet 40 sek på 13. Til 10 så jeg ikke åpningen i gjerdet på rett på-vaivalget, tror det hadde vært det beste. Men vant strekket med 8 sek, så det var ikke katastrofe.