Åva Norra moment (13/11/2011)
Category: Trainings
Map/area: Åva Norra
Organiser: Mats Nordbrøden
Country: Sverige
Discipline: Langdistanse
Distance: 10.46 km
Time: 94:10
Vanskelig momentløype. Hadde vanskeligheter gjentatte steder med å opprettholde kursen pga hindringer som veldig tett skog, og andre ting man må løpe rundt. Var ikke god nok til å vinne tilbake retningen etter slike hindringer. Hadde noen blemmer altså.

Klarer første korridor greit. Minster kontrollen under strekket og havner ute på det svarte, men holder OK kurs og tar meg inn igjen før posten.

Klarer meg bra til 4.post men mister retningen på under skravering nr.2. Finner lett ut hvor jeg er og tar siste skravering inn i posten bra.

6.post og full skravering ble for vanskelig. Veldig tett skog og dermed veldig vanskelig å holde retningen.

Klarer meg bra til 8.post. Til 9.post løper jeg veldig bra helt til jeg skal inn i posten. Løper og er veldig usikker og løper plutselig feil retning. Alt blir feil og jeg fortsetter å løpe til neste uten å ha vært innom posten.

10.post løper jeg 50% av strekket uten å vite akkurat hvor jeg er, og det pga jeg løper helt i ytterkanten av skraveringen. Har bra kontroll vis a vi start og inn i posten.

Konklusjon: Litt for vanskelig ennå å løpe en momentløype av dette kaliberet om natten. Bør heller starte med å klare den bra om dagen.
Show comments (0)
 
Åva Norra moment (13/11/2011)