O-intervaller Nattiz (21/10/2011)
Category: Trainings
Map/area: Nackareservatet
Organiser: Axel Mattsson
Country: Sverige
Distance: 6.52 km
Time: 53:40
Average HR: 162
Maximum HR: 188
Natt-intervaller. Meg, Mats, Morten og Härberg. 20sek startintervaller.

1.runden - Løper uten plan for hva jeg skal fokusere på, og går på en unødvendig bom til 2.post. Tenker for mye på å ta igjen Martin H.

2.runden - Blir en bra runde utenom til sistepost hvor jeg mister kontroll ettersom jeg fokuserer heller på alle stiene jeg passerer som ikke er med på kartet, istedet for å se på kompasset. Fokuserer på denne runden å bruke kompasset til å ta meg kontrollert fram. Skeiner ut på sisteposten:( Men prøvde å løpe mindre villmann denne runden!

3.runden - Min desidert beste runde. Fokuserer på retning, løpe litt treigere for å ha kontroll. Holder på å miste kontrollen til 9.posten, og dra ned mot venstre slik som MORTEN JARVIS WESTERGÅRD, 22ÅR, gjør, men restore'er kontrollen og går rett i posten. Fornøyd.

4.runden - Fortsetter på samme vis som forrige runde. Startet sist og skulle jakte de andre. Holder på å ta igjen Mats (-20sek) på 12.posten, men får en sving, og han holder avstanden helt til sistepost. Har passert Martin og Morten på veien. Prøver å ta igjen Mats på sistepost, men klarer aldri å nå ryggen hans. Mats var sterk i dag, og han kommer til å bli sterk på NMNatt!

5.runden - Dårlig runde! Diffust inn i 14.post og får en ring-bom der. Tror jeg var på feil sten på 15.post. Løper på skrenten jeg skal til, på 16.post, men mener at posten skal ligge lengre bak. Ser at Morten og Mats løper i mine fotspor, men fortsetter videre - som at de har vært på posten. Jeg løper tilbake til skrenten min og steiker. Løper deretter bra til sistepost, mens Mats og Morten finner noe spennende opp mot 13.post, men kommer alikevel likt som Mats på siste, pga bommen på 16.

Vi droppet sisterunden iom at den gikk gjennom brannområdet.
Show comments (0)
 
O-intervaller Nattiz (21/10/2011)