AOOK Jukolatrening (05/06/2019)
Category: Trainings
Map/area: Greverudmäki
Organiser: J(AO)O(K)N
Country: Norge
Discipline: Fellesstart
Distance: 7.06 km
Time: 51:31
Average HR: 166
Maximum HR: 190
Oppsummering: Et bra teknisk løp om jeg får si det selv. Velger å tro den lave farten jeg hadde i dag ikke hadde skylden for dette :P Hadde veldig store problemer med magen i dag og økta ble ødelagt av dette. Det var allikevel et steg i riktig retning ettersom jeg har slitt litt med teknikken i år. Mye har vært bra men så har jeg som regel hatt noen perioder der jeg har løpt nonchalant og ikke orientert skikkelig. I tillegg har jeg løpt ukritisk og uten fokus på egen orientering enkelte ganger jeg har løpt sammen med andre.

1.post: Tenker først at jeg skal dra rett opp på den første store kollen for å utnytte toppene, men ser fort at jeg bare bør oppsøke hogstfeltet og dra rett på derfra. Ligger her som nr. 4 i rekken men et godt stykke bar Nordberg som har dratt på fra startpost. Klarte ikke høy fart i starten pga. maten jeg har trøkket i meg før jeg dro på økta presser opp i halsen.

2.post: Har nå havnet sammen med Simen Hjalmar W. Vi ligger først og orienteringen går bra. Nordberg er ute av synet.

3.post: Ser Nordberg ut av posten.

4.post: Ligger vel høyt i lien ut av posten og taper en del tid på dette kontra å dra ned i søkket med en gang. SHW gjør det samme og føler jeg blir litt dratt opp i lien pga. han legger seg høyt. Ser ingenting til Nordberg herfra og inn. Her begynner også magesmertene å akkumulere seg.

5.post: Ser at det mest fornuftig er å treffe relativt høyt på kollen midtveis for å ha fin inngang i posten. Kunne dratt enda mer rett på men er helt kake og viker unna høyde.

Resten: Gjennomfører bra. Fra 4.post klarer jeg ikke å presse pga. magen. Resignerer på vei til 11.post.
Show comments (0)
 
AOOK Jukolatrening (05/06/2019) AOOK Jukolatrening (05/06/2019)