Granskningsløp WC Finland Lang (05/05/2019)
Category: Conpetitions
Map/area: Langelandsfjellet
Organiser: Raumar Orientering
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 16.2 km
Time: 88:15
Average HR: 171
Maximum HR: 187
Årets andre virkelige viktige løp. Ikke total fiasko men har rundt 3min bom. I dag var det for mye ettersom det var tett foran meg. Formen hadde vært mer enn bra nok til å kjempe i toppen men jeg har noen hjernedrypp underveis som ødelegger for dette løpet og min deltagelse i WC.

1.post Starter bra, fin trasè

2.post Bra her også, kontrollstopp inn i posten for å være helt sikker

3.post Bra

Starten kontrollert og bra. 7.plass før langstrekket er godkjent 25sek bak.

4.post Har ikke tatt ut veivalg før jeg ankommer posten. Ser fort stiene jeg ønsker å oppsøke. Første mål med strekket er å komme meg ned til store stien på andre siden av grøntfeltet. Litt vanskelig å holde retningen i det grønne men kommer meg greit igjennom. Trøkker på stien og tar av inn i skogen og skal følge høyden langs myren. Finner veldig fine stråk og holder bra fart her. Kommer meg fint frem til 300m før posten. Kommer litt for langt til høyre inn mot ringen men finner fort ut av det.

5,6.post bra gjennomført.

7.post Skeiv retning fra stikrysset og får en dum feil inn i posten. 20sek tap.

8.post Drar for høyt inn i posten og ser ikke posten fra der jeg står. Finner den etterhvert. 15sek tap.

9.post første skikkelige blemmen for dagen. Løper forbi stikrysset for stien som jeg skal følge inn til den store myren. Mister stien på myren på idiotisk vis og roter bort. Drar opp skrenten til hogstfeltet og stien men klarer ikke helt å skjønne hvor jeg er. Følger deretter stien og går rett i posten med bra fart og bra orientering. 1min tap.

10.post bra

11.post Ser stien til venstre men synes inngangen til posten er meget risikabel, så drar rett på. Bra valg. Havner litt feil under skrenten midt på strekket i tillegg til at jeg får en liten nøling inn i posten.

12.post Dagens andre store blemme. Tar meg raskt og effektivt ut på stien og skal følge denne til stien jeg skal ta av. Ser at stien starter litt inni skogen og forsøker å finne ut hvor jeg er men tar meg ikke nok tid. Skulle tatt en fot i bakken og funnet ut hvor jeg er og ta det lille tidstapet, men ender opp med å løpe for langt. Idiotisk. Peiser på gjennom skogen på desperat vis. Usikker inn i posten. 1.05 tidstap.

13.post Bestemmer meg for å skjerpe meg skikkelig og ikke la dette påvirke resten av løpet. Håper er det fortsatt men jeg er usikker på om Gaute har passert meg eller ikke. Gjennomfører et bra strekk og har fin retning.

14.post Liten sving inn i posten ettersom jeg drar opp i lien istedet for å følge stien inn i posten. Idioti. 10sek tap.

15. post Veldig bra gjennomført. Holder høy fart frem til inngangen i posten og styrer fint inn i posten.

16.post Velger å løpe rundt. Angrer litt underveis men tenker at jeg ikke kan tape så mye dersom jeg pusher hardt. Får mye negative tanker pga de to håpløse langstrekkene tidligere i løpet og må jobbe mye med hodet her. 28sek bak er greit på strekket er greit.

Resten gjennomfører jeg bra. Fornøyd med kortstrekkene. Blir tatt igjen av Gaute på 21.post og tenker at det ikke er game over helt enda dersom han vinner og det er litt spredt. Vi veksler litt men lar han løpe mest i front. Avslutter bra og har gode tider - må forsøke å få til denne farten mye tidligere i løpet.

Show comments (0)
 
Granskningsløp WC Finland Lang (05/05/2019) Granskningsløp WC Finland Lang (05/05/2019)