Granskningsløp WC Finland Mellom (04/05/2019)
Category: Conpetitions
Map/area: Langelandsfjellet
Organiser: Raumar Orientering
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 6.69 km
Time: 35:52
Average HR: 168
Maximum HR: 186
Det første viktige individuelle løpet for året. Tidligere år har jeg slitt med rufsete løp og laber form. Løpet i dag var ikke bra - bare ok. Kroppen føltes tung etter en uke med sykling ettersom jeg har hatt vondt i fotbuen. Jeg visste at jeg kom til å måtte gå rent i dag for å komme topp 10 med tanke på at løpet i dag er mellom, og historisk sett er det veldig mange som er god på mellom. Meget tett i dag og jeg hadde sekundene på min side.

1.post bra gjennomført og har full kontroll hele veien. Siste sikre ved kollen på grensen til det grønne.

2.post Kjapt ut på stien tar av når jeg ser kollen i myren og retning inn i posten.

3.post Bra gjennomført og full kontroll fremt til myrsiget 40m fra posten. Usikker i første øyeblikk med kommer frem til at jeg må være rett og går rett i posten.

4,5,6.post bra gjennomført

7.post Fornøyd frem til midten av strekket. Ser ikke at det går et traktorslep videre rett frem ned til hogstfeltet. Dra ut på store stien. Burde løpt helt rundt slik som veivalget endte til slutt.

8.post bra

9.post sving inn i posten

10.post helt ok

11.post bestemmer meg tidlig for å søke opp mot stien på venstreveivalget ettersom det ser smooth ut å løpe der. Veldig fint der. Tar igjen Tue Lassen som startet 2 min foran meg og konstaterer at jeg enda ikke har sett noe til Gaute enda. Inn i posten har jeg kontroll på skrentrekket, tar opp på kollen et sted jeg insisterer på at det var en skrent men greier ikke å holde rett kurs inn i posten. Havner på kollen bak og merker fort feilen.

12,13.post bra

14.post Klarer ikke å gjennomføre planen som er å løpe til høyre og unngå myrsigene. Blir tatt igjen av Gaute inn i posten og løper med han inn til mål.
Show comments (0)
 
Granskningsløp WC Finland Mellom (04/05/2019) Granskningsløp WC Finland Mellom (04/05/2019)