Smaaleneneløpet (NC) (14/04/2019)
Category: Conpetitions
Map/area: Stiklatjern
Organiser: Indre Østfold OK
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 15.94 km
Time: 106:40
Average HR: 164
Maximum HR: 182
Første norgescup for året i vakkert villmarksterreng ved Stikla. Etter gårsdagens lompe av et løp var jeg veldig innstilt på å presse meg hardt fysisk og teknisk. Med Gaute startende 2min bak meg skulle jeg forsøke å holde han bak meg lengst mulig.

Starter med å løpe rett på og forsøker å presse hardt fysisk (men ser at jeg er fortsatt et stykke bak de aller raskeste), og får 1.post bra.

2.post ser jeg ikke noe annet valg enn å finne en trasè rett på. Får ikke helt tak i formasjonene fra jeg tar av stien til jeg kommer til myrsiget og ser ned i den åpne myra. Tar meg inn men taper noen sekunder her.

3.post smækker rett i bra.

4.post: Tenker det ser bra ut å ta posten ovenfra og bestemmer meg for å dunke rett på. Hadde nok vært bedre og løpt en vestrevariant og kommet inn fra vest.

5.post: Dagens smell. Planen er å løpe ned til stien, komme meg opp i søkket som leder til åpningen i skrentrekken sør for streken og deretter løpe en smooth venstrevariant resten av strekket. Ender opp med å miste retningen etter jeg har passert traktorstien og kommer til venstre for streken. Kaver mye i snø og vann før jeg kommer meg til traktorstien. Lien jeg løper i siste del av strekket hadde mye snø og elendighet. Kommer meg etterhvert fremt il det åpne området med den utydelige stien og gjennomfører resten av strekket bra. Forventer å se Gaute nå, men treffer bare på søstra...

6.post: Feil veivalg.

7.post: Bra gjennomført.

8.post: Hadde nok gjort livet mitt lettere å valgt venstre, men jeg var i klatrehumør i dag.

Bra inn til passering. Hører etter passering arena at Gaute passerer bar meg. Fin tilbakemelding det ettersom jeg tenkte han mest sannsynlig lå foran meg.

14.post: Blir tatt igjen av Gaute i starten av den lange stigningen og tar posten først, samme med 15.posten.

16.post: Velger å pløye rett på. Kunne kanskje valgt å runde den første åsen. Velger rett veivalg og kommer inn i posten og tar igjen Kubat. Ingen Gaute å se.

17.post: GWHS er tilbake.

19.post: GWHS bommer, HJW rett i, bra resten.
Show comments (0)
 
Smaaleneneløpet (NC) (14/04/2019) Smaaleneneløpet (NC) (14/04/2019)