Pokalkamp, Skagemarken (22/09/2020)
Category: Competition
Map/area: Ytrebygda
Organiser: Gneist
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 3.89 km
Time: 32:30
Average HR: 169
Maximum HR: 195
Følte meg pigg før start.

Litt nølende oppover stien mot 1. post - ikke helt enkelt å følge med på nøyaktig hvor langt jeg var kommet, men gikk rett i den.

På 2. post var jeg litt usikker på hvilken kolle posten lå på. Dro over, i stedet for rundt, kollen før posten og tapte 15 sek.

Inn i 4. var det motsatt - dro rundt i stedet for over siste kollen. Ca. 15 sek tapt der også.

Til 5. post var jeg usikker på om venstre eller høgre side av stupet var best. Kunne nok løpt 30 sek fortere der med bestemt løping hele vegen.

Til 6. post gikk pulsen i taket (hjerteflimmer) der hvor jeg krysser bekken etter steingarden. Herfra til mål løper jeg med puls som ligger 20-30 slag over maks puls. Det går greit, men virker på konsentrasjonen OG farten.

Taper nesten ett minutt til 7. post på veldig nølende løping oppe på ryggen langs grøntfeltet. Sliter med å finne en god inngang til posten.

Dagens største tidstap kom mellom 8. og 9. post. Her kjører jeg meg først helt fast i et parti med rotvelter rett ut fra posten, og så går det VELDIG sakte fra det lille huset i skogen og de siste 150 metrene til posten. Skyldes delvis at det nå var blitt så mørkt i skogen at jeg slet med å lese kartet, og et nytt felt med rotvelter.

Da var siste utfordring å komme seg over bekken like før siste post. Det gikk så vidt, etter litt synfaring langs bredden :)

Greit løp, men for mye rot til at jeg kan være fornøyd.
Show comments (0)
 
Pokalkamp, Skagemarken (22/09/2020) Pokalkamp, Skagemarken (22/09/2020)