Sørlandsgaloppen, dag 2 (05/07/2013)
Category: Competition
Map/area: Rakke
Organiser: POL - Hedrum - Larvik
Country: Norge
Discipline: Mellom
Distance: 4.65 km
Time: 41:00
Average HR: 152
Maximum HR: 164
Starten på dette løpet var omtrent akkurat der hvor resultatlistene ble hengt opp på o-campen på min første Sørlandsgalopp for 36 (!) år siden.

Med nymontert lupe på tommelkompasset, håpet jeg på større suksess en første dag, om ikke annet så i alle fall full kontroll på kartlesingen.

Det gikk imidlertid ikke mer enn 100 meter etter start før lupen "løsnet" og ble hengende og slenge. Ikke akkurat hva jeg hadde tenkt meg, og det bidro nok til ekstrarunden på 30 sekunder inn i 1. post.

Så gikk det greit noen poster før jeg skjærer ut på kursen eter jordekanten på veg mot 5. post. Havner på 6. først, og klarer rett og slett ikke å lese kartet inne i ringen på 5. Posten skal ligge på en grøfteende uten at jeg klarer å se en slik... Taper 3. minutter her.

"Heldigvis" går jeg skikkelig på tryne på veg tilbake til 6. post og knekker av den løse lupen.

Om det er den store bommen på 5. post, sprintløpet 15 timer tidligere, eller varmen som gjør det, er jeg usikker på, for etter en grei åpning løpsmessig, går det plutselig blytungt ut fra 7. post og helt inn til mål.

Passeringen mellom skrentrekken før 9. post blir ellers dagens mest minneverdige hendelse - her måtte man både åle seg under en kampestein og ake på ræven ned en 3 meter høg skrent. Passasjen kunne nok med fordel vært stengt for gjennomløping, men det ble likt for alle (bortsett fra for de som rett og slett ikke turde mer, og ville tilbake - mot køen).
Show comments (0)
 
Sørlandsgaloppen, dag 2 (05/07/2013) Sørlandsgaloppen, dag 2 (05/07/2013)