Hu & Hei By Night (1. runden) (29/10/2014)
Category: Competition
Map/area: Bymarka
Organiser: Harald Kalager
Country: Norge
Discipline: Nattultra
Distance: 23.25 km
Time: 160:28
Average HR: 172
Maximum HR: 183
Hadde en plan om å ikke gjøre så veldig mye eget.

1.: Fulgte den største klyngen. Opp mellom Stor-kongensåsen og Flakkheia delte det seg. Ville følge gruppen som tok sti mest mulig så gjorde det. Med teten inn i posten som en fin liten gruppe på vel 5 mann.

2.: Chille langs veien og spare mest mulig krefter. Gjør en tabbe sammen med Sverre i et veikryss og vi mister de 3 andre. Blir enige om å ikke løpe de inn men ta de inn i posten som er vanskelig grunnet stedsnavnet. Spikrer posten og ser lykter som roter rundt vest for posten. Vet da at vi er i tet. Deilig!

3.: Velger å kombinere mest mulig sti uten å ta for mye høyden. Vestlig veivalg er fristende ved første øyekast men mye stigning inn i posten gjør at jeg ikke tenker mer på det. Blir derfor enig om et østlig veivalg. Prøver å løpe fornuftig hele strekket for å spare krefter. Digg å snu seg i den store myren ved Rundheia og se 10 lykter bak seg, de andre jakter bra. Blir hentet inn rett etter Kvistingen og ligger i feltet resten av strekket. Blir en klyngebom på posten men fortsatt med i tet.

4.: Møter på noen overraskende stup men kommer til slutt ned på veien. Rasmus har fått luke og det koster litt å hente det inn igjen. Hadde egentlig tenkt å løpe rundt den siste haugen, men fikk ingen med meg og ville ikke ta risikoen alene. Opp fra Langedalen første gangen jeg kjente det var tungt og da var det først fryktelig tungt. Henger bakerst i feltet over myren. Løper fort nedover for å komme meg opp igjen. Heldigvis litt somling på posten.

5.: Løpes på av Jon ned til Bjørktjønna, og jeg sliter. Etter mye løping i myr siste tiden og bare tynne sokker på begynner jeg å kjenne en klump under foten pga kulden. Bestemmer meg her for å bryte ved passering. Men da skal jeg nå for **** komme først dit. Sliter med vondten under foten på den store stien og kommer ut på veien ved Skjellbreia en 50-100m bak de andre. Bruker hele veien på å komme meg opp til teten. Drar litt eget mer vest for de andre opp til stien og tjener på dette og har fått luke. Dunker derfor på det jeg har (noe som ikke var så mye på dette stadiet), men blir raskt hentet igjen. Kommer likevel først på posten og tenker at jeg skal klare å karre meg først til hytta igjen.

M.: Tenker å komme meg ut på veien rett nord for første m i vintervannsmyra. Det kan jo ikke være så langt. Men det tok jækla lang tid, og ble både hentet inn og løpt ifra da jeg klarte å bomme på veien. Krøp oppover siste bakken og var i mål 3 min bak Jon og sist i klyngen jeg var sammen med.

Delvis sprekk på førsterunden altså. Ikke bra. Men sikkert lurt med tanke på treningen fremover å bare løpe en runde. Masse gratulasjoner til #denbesteLundanes for seieren.
Show comments (3)
 
Hu & Hei By Night (1. runden) (29/10/2014) Hu & Hei By Night (1. runden) (29/10/2014)