Time: 20:28
Average HR: 187
Maximum HR: 195
Fokusområdet var å prøve å henge med teten så lenge som mulig selv om man da måtte slite veldig med tunge bein på slutten etter at man hadde sluppet. Holdt noenlunde følge til 9. post selv om de andre helt sikkert hadde lenger gafling På 10. post tenker jeg at det er gaflet og er ikke nøyaktig på retningen. Tenker at jeg skal over en «haug» som jeg ser lenger fremme, men får ikke med meg at jeg passerer den jeg egentlig skulle over på høyresiden. Unødvendig.
Andre runde blir litt så som så. Løper alene ut fra arena, og har ingen plan på retningsstrekket til 1. Løper bare blindt på retning uten å ha noe å hente inn unøyaktigheter på. Det gjør at det blir en bom. Til 3. post hadde høyreveivalget vært klart bedre. 8. post tenkte jeg at jeg hadde vært på før og løp bare på det jeg hadde gjort forrige runde, men det var visst ikke den samme posten. Nok en gang en unødvendig bom.
Kom til slutt 10 min bak Gueorgiou som vant. Ikke noen bra fysisk dag, kjente forkjølelsen, men det blir bedre og bedre. 2. runden ble spesielt tung. Måtte på slutten kjempe mot Ørjan Rykkje som jeg tok igjen på 6. post på andre runde. Heldigvis hadde han lang gafling på slutten.