Pokalkamp 4 (07/06/2016)
Category: Competition
Map/area: Fløyen
Organiser: Varegg
Country: Norgen
Discipline: Mellom
Distance: 5.19 km
Time: 37:07
Hadde store forventninger til løpet siden Alan (løypelegger) hadde snakket i en måneds tid om at han skulle lage den beste løypen noensinne i Bergensområdet! Eller som han sa selv: Dette skal bli en world class o-løype!

Start-5: Ok løping, nølte noen sekunder inn i de første postene siden jeg måtte sjekke postbeskrivelsene på kartet.
5-6: Det svartskraverte feltet jeg fulgte ut av 5. posten, var en ny vei, så var opportunistisk og fulgte denne. Kom fint inn der jeg mente 6. posten skulle ligge, men ingen postflagg! Stod i 10-15 sek og finleste kartet i forhold til kurvene, myren og det grønne, konkluderte med at jeg var riktig og posten måtte ligge feil. Ble "reddet" av Kjetil Damm som med kommentaren "Du må bli mer kontant i postarbeidet!" slengte seg ned en kurve for mye, rundt noen grantrær og 10-15 meter for langt nede i grønnfeltet stemplet på posten. Minus i margen på postplassering for verdens beste o-løype ;) tidstap 20sek
7. post lå i et område som er diffust og jeg hadde en skikkelig sving inn i posten. Dårlig o-teknikk av meg med minus for manglende angrepspunkt. Tidstap 25sek
8-11: Ok løping, litt nøling inn i 8., men stort sett kontant gjennomføring
11-12: Tror det beste veivalget går til venstre (utfor kartkanten), men ønsket ikke å løpe veivalg basert på terrengkjentskap. Tok derfor rett på opp stupet.
12-mål: Ok orientering. Stort sett veldig bra gjennomføringer.

Oppsummert: ca 45 sek tidstap (+noen sekunder for mye nøling), en fin løype av Alan, men var den verdens beste o-løype på vestlandet... Tja, var hvertfall en morsom løype uten for mye veiløping!
Show comments (0)
 
Pokalkamp 4 (07/06/2016) Pokalkamp 4 (07/06/2016)