O-idol (06/09/2014)
Category: Competition
Map/area: Gjenvollhytta
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 6.3 km
Time: 69:26
Average HR: 182
Maximum HR: 196
Løper utfordrerklassen, ettersom jeg ikke kvalifiserte meg til o-idol (pga sykdom under uttaksløpene i sommer).

1: Hadde god kontroll hallveis på strekket, men tar for lett på kompasskursen og tror jeg er for langt nord for posten når jeg kommer ned på myra. Løper nedover søkket og kommer ned til bekken. SKjønner fort at jeg er for langt sør. Taper mye på dette strekket i forhold til de andre i klassen.
2:Bruker myren som siste sikre, men er for nølende og bruker for lang tid på strekket.
3: Går rett i posten
4: Litt usikker på om det raskeste veivalget er rett på eller rundt, men jeg satset på det sikreste og løp opp mot myra. Stemplet innom en annen post som ikke var min på veien ned.
5: Prøver meg på en kurs, men skeiver litt ut i den tette skogen
6:
7:Velger å løpe på stien og tar av når jeg kommer til myra. Holder kursen helt inn til jeg ser posten
8: Tar kurs opp mot skrenten nord for strekket for å bruke dette som en "mellompost".
9: Følger myra oppover. Siste sikre er den gule myra sør for posten.
10: Kurs med myra som siste sikre
11: Prøver å løpe rett på mens jeg løper innom myren for å få en god ingang i posten. Ser bekken 100 m før posten, og bruker denne som siste sikre.
12: Løper mye lengre nord for streken enn planlagt, og havner på myra over tårnet i stedenfor myra som ligger sør. GPS-en er litt unøyaktig, men følger myra i søkket opp til posten for en trygg inngang i pposten (litt sør for gps sporet)
13: Kompasskurs
14: Løper ut fra posten på kurs og finner lysløypen. Løper derimot for tidlig ut fra lysløypa og taper en del på nøling og en ekstra sving.
15: LØper ut på myra og bruker skogen til høyre som ledelinje. Løper videre inn i skogen og har egentlig ikke helt kontroll. Kommer for langt ned på kollen, og må gå opp igjen.
16-Mål: rett på


Greit fornøyd med løpet, og det holdt til en seier. For ukonsentrert på enkelte strekk noe som fører til unødvendige bommer-
Show comments (0)
 
O-idol  (06/09/2014) O-idol  (06/09/2014)