Bergen Sprint Camp Bergenhus (01/02/2015)
Category: Competition
Map/area: Bergen sentrum
Organiser: Varegg FI
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 5.04 km
Time: 23:29
Average HR: 170
Maximum HR: 179
Siste løp i BSC 2015. Dreit meg ut på første gaflingspost (3. post), men tok meg sammen og løp meg opp etter det. Fornøyd med å hente inn igjen feltet og klatre flere plasser.

Start-2.: Gode veivalg.
2.-3.: Blir litt stressa av alle løperne rundt og løper altfor langt og forbi smuget jeg skal inn i. Glemmer meg helt vekk og finner ikke ut av feilen før jeg er ved 4. post. Vurderer å løpe videre med disk for å ikke miste fellesstarttreninga, men snur og henter inn 3. posten. Taper 1.5 minutter, men glad seinere at jeg ikke diska meg selv ettersom jeg dro med to andre vareggere på samme glemsel (som jeg da var foran) og tok også igjen to løpere i motsatt gafling.
5.-6.: Grunnet rotet til 3. post var jeg på etterskudd her. Valgte derfor raskt det øvre veivalget ettersom jeg kjenner til alle trappene inn i 6. posten om man tar den nedenfra. Taper likevel 30 sek til de beste så det finnes nok et bedre veivalg.
6.-9.: Gode veivalg, og henter inn sekunder på trioen med ulik gafling foran (ikke Varegg-duoen som forstod 3. post-glippen seinere enn meg).
9.-10.: Dårlig veivalg. Burde valgt venstre for å unngå trappene og litt ekstra klatring.
11.-20.: Motsatt gafling av karteksemplaret. Gode veivalg og henter inn sekunder på trioen foran.
20.-21.: Ser løperne foran meg velger et høyreveivalg. SKjønner at jeg ikke klarer å hente dem inn på kun løping mot slutten og velger et venstreveivalg. Smart da jeg plukker to plasser og holder luka inn.
21.-25.: Gode veivalg.
25.-26.: Mener fortsatt at jeg valgte beste veivalget selv om høyreveivalget er kortere. Siden 25. posten lå i toppen av trappa, en container sperra mye på høyreveivalget og høyreveivalget hadde en ekstra trapp, føler jeg at jeg gjorde lurt her.
Show comments (0)
 
Bergen Sprint Camp Bergenhus (01/02/2015) Bergen Sprint Camp Bergenhus (01/02/2015)