- Jeg er helt i himmelen i dag!
onsdag 24. september 2008 02:52

- Jeg er helt i himmelen i dag. Jeg har nÄdd et hÞydepunkt jeg trodde jeg bare kunne drÞmme om - jeg har nÄdd 13-tallet, kunne vÄr ivrigste bruker av Stoltzen sin SMS Treningslogg fortelle i forrige uke!  Kurven ovenfor er tatt fra treningsloggen til Bjarne Ludvigsen. Hele 53 ganger har Bjarne begitt seg opp Stoltzen og registrert tidene sine siden i fjor hÞst - og det er tydelig at det har gitt resultater!

- Stoltzen fikk fart pÄ meg 

Han levde et stillesittende liv og var for tung.  En tur opp Stoltzen i fjor pÄske fikk fart pÄ han og har fÞrt han inn i et meget aktivt liv.  Det har ogsÄ fÞrt han til topps pÄ sms loggen vi fÞrer pÄ Stoltzesiden, hele 48 registreringer siden i fjor. 

Noen av leserne har sikkert sett dette artige navnet ”melkesyre.no”.  Initiativtakeren er nettopp Bjarne Ludvigsen.  Og www.melkesyre.no er stedet der han styrer den ivrige gjengen som gĂ„r ukentlig i Stoltzen.  De er nĂ„ 40 personer som rullerer pĂ„ den ukentlige trimmen der 15-20 stiller hver uke.  Og 20 medlemmer er pĂ„meldt til Stoltzen. 

Fra stillesittende liv til 13-tallet

-Hva er mÄlet ditt i Är?

Det var opprinnelig under 15 min, men etter gode perser i det siste er mÄlet Ä komme under 14 min.

Hvordan begynte det hele?

Jeg levde et stillesittende liv, bÄde pÄ jobb (IT mann) og pÄ fritiden.  Vekten var pÄ vei mot 100kg.  Da var det en kollega som lurte meg opp i Stoltzen.  Jeg slet meg opp pÄ 23 min.  Men da var det gjort.  Jeg syntes Stoltzen var en fin arena for meg og satte i gang ukentlige turer opp.  NÄ er jeg ute pÄ en aktivitet 6 ganger i uken og fÞler meg pigg og lett pÄ 85 kg.

-Hva er det som er sÄ kjekt med Stoltzen?

Det er 15-20 minutters god innsats og sĂ„ er det en fin tur videre.  Med 15-20 deltakere som kjenner hverandre blir det en koselig sosial samling bĂ„de fĂžr og etter ”slitet” oppbratthenget. 

 Bruk SMS Treningsloggen du ogsÄ

SMS Treningsloggen er en fantastisk mÄte Ä fÄ oversikt over turene dine i Stoltzen pÄ. Se bare pÄ Bjarne Ludvigsen sin Treningslogg der han kan gÄ tilbake Ä se hvor ofte han har tatt turen opp Stoltzen - og hvordan tidsutviklingen har vÊrt. Det er ikke noe som er mer motiverende enn Ä fÄ et "kryss" pÄ statistikken hver gang man kommer seg ut. Bedre motivasjonsfaktor skal du lete en stund etter!

FremgangsmÄte:

  • Send SMS "STOLTZ TID Navn" til 1933 for Ă„ registrere en treningstid
  • Send SMS "STOLTZ Navn" til 1933 for Ă„ registrere at du har trent i Stoltzen uten Ă„ registrere tiden din.
  • Dersom du registrerer mobilnummeret ditt pĂ„ din Stoltze-statistikk side, blir SMS Treningsloggen din automatisk oppdatert umiddelbart nĂ„r du sender en SMS, og du trenger ikke Ă„ oppgi navnet ditt hver gang. Det holder da Ă„ sende SMS "STOLTZ TID" til 1933 for oppdatering av SMS Treningsloggen med tid, eller SMS "STOLTZ" til 1933 for oppdatering uten tid.
  • Eksempel: Send "STOLTZ 15.46 Stoltze Nissen" til 1933. Hvis du har registrert mobilnummeret ditt pĂ„ din Stoltze-statistikk side, er det tilstrekkelig Ă„ sende "STOLTZ 15.46" til 1933 fra din mobiltelefon.
  • Tjenesten koster kroner 3,- per melding.
Her kan du ta en titt pÄ de siste 25 som har registrert tider i SMS Treningsloggen.

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement gÄr fredag 27.9 og lÞrdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid pÄ jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss pÄ e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller pÄ telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen WestergÄrd (906 15 850)