Info til seedet gruppe
onsdag 10. mai 2023 00:00

Påmelding Seedet gruppe

Seedet gruppe vil i årets løp starte mellom ca kl. 12:30 og ca kl. 13:45 lørdag 28. september

Løpere i seedet gruppe vil ha gode løpere rundt seg, og dermed bedre mulighet til å få en god tid. Alle kvalifiserte oppfordres til å stille i seedet gruppe. Startrekkefølge i seedet gruppe vil bli satt opp av arrangøren, og kunngjort på www.stoltzen.no i uken før løpet.

Påmeldingen i seedet gruppe, som åpner onsdag 22.mai  kl. 07:00, er kun for dem som oppfyller de formelle kravene - de vil automatisk få muligheten til å melde seg på fra dette tidspunktet.

For å være automatisk kvalifisert for en plass i seedet gruppe, må du ha oppnådd en tid som er bedre enn 11:00 hvis du er mann, eller 13:00 hvis du er kvinne.

Dersom du ikke har oppfylt de formelle kravene, men likevel mener du hører hjemme i seedet gruppe, må du legge inn en kommentar om hvorfor du mener du hører hjemme i seedet gruppe.

Andre løpere som ønsker å melde seg på i seedet gruppe melder seg på på vanlig måte (se individuell påmelding), og krysser av for ønske om å stille i seedet gruppe - gi samtidig en begrunnelse for hvorfor du mener du er kvalifisert til seedet gruppe.

Pengepremier:

Kun løpere som starter i seedet gruppe vil være med å kjempe om pengepremiene som er satt opp til vinneren og til den som setter ny rekord.

 

Påmelding: 

1) Onsdag 22. mai, kl 07:00  seedet gruppe og deltakere med flere enn 10 starter

Onsdag 22. mai, kl 07:00 kan løpere som er kvalifisert til seedet gruppe melde seg på (bedre enn 11:00 for herrer, og 13:00 for damer). Systemet er laget slik at kun løpere som ligger inne i databasen med god nok tid de siste tre år, kan melde seg på 22. mai

(se stoltzestatistikken). 

 Siste frist for endring av navn

Siste frist for å endre navn, og melde seg på er fredag 20. september. Da stenger vi for alle ytterligere endringer siden startlisten skal klargjøres.

Endringer sendes via e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og koster kr 50.-

 

Det er strengt forbudt å løpe på annen løpers startnummer/starttid.

Løpere som gjør dette vil bli slettet fra resultatlisten og får selvsagt ikke løpet registrert i statistikken.

Påmeldingsprosedyre

Stoltze-ID

Alle som skal melde seg på til Stoltzekleiven Opp må ha en egen Stoltze-ID. Alle løpere som har deltatt tidligere har en Stoltze-ID. Du kan sjekke om du ligger i databasen med en Stoltze-ID på påmeldingssiden for individuell påmelding ved å søke på ditt navn. Dersom du ikke ligger i databasen kan du registrere deg i databasen allerede nå ved å følge linken for registrering av ny løper på påmeldingssiden.

 

Hvis du oppdager at du har flere Stoltze-ID, vennligst meld ifra til oss hvilken ID du vil beholde på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

 

 

Påmelding

Det er kun mulig å melde seg på på internett under fanen 'Påmelding'.  Påmelding via e-post eller telefon kan dessverre ikke behandles. 

 

·         Påmelding: Se eget menyvalg under fanen "Påmelding".

·         Kvittering: Når du har valgt starttid får du tilsendt en kvittering til den e-postadressen du oppgir i påmeldingen.  Hvis du ikke får kvittering er du enten ikke blitt påmeldt eller at oppgitt e-post adresse er feil. Sjekk dette nøye.

·         Betaling: I kvitteringsmailen følger betalingsanvisning.  Husk å bruke det KID-nr som oppgis ved betaling, ellers blir betaling ikke registrert og du kan miste plassen. OBS! BETALINGSFRIST ER KUN 1 DAG FRA PÅMELDING. Ubetalte startnr slettes. Send umiddelbart epost til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du ikke har fått kvitteringsmail med KIDnr.

·         Startkontingent: i år er prisene kr 395,- for de over 18 år, og kr 235,- for de som er 17 år eller yngre.

·         I Startkontingenten er det inkludert startlisens kr. 40 (over 18 år) og kr. 30 (17 år eller yngre). Norges Friidrettsforbund har innført startlisens for alle mosjonsløp. Se også www.friidrett for mer informasjon om ordningen. For spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Vi har valgt å integrere engangslisens i startavgiften. For utøvere som har helårslisens, og som ønsker å få refundert engangslisensen er det utviklet en elektronisk løsning for dette. Denne finner du på https://response.questback.com/norgesfriidrettsforbund/tilbakebetalinglisens/

·         Dersom løpet må avlyses pga smittevernregler, uvær, alvorlige skader på løpere eller andre uforutsette hendelser, refunderes ikke betalt startkontingent.

 

Aldersgrense

Yngste klasse er Gutter/Jenter 10-11 år: med tidtaking, men ikke rangering. Man må fylle 10 år i løpsåret. Dette er i samsvar med NIFs Barneidrettsbestemmelser. 

Med mye folk i løypen er det heller ikke helt uproblematisk å sende løpere yngre enn 10 år opp alene, så vi ber ivrige foreldre om å respektere laveste alder 10 år.

 

Personvernerklæring for Stoltzekleiven Opp

1Ved påmelding oppgis nødvendige personopplysninger med formål for organisasjonskomiteen å melde løper på løpet, gi løper resultatservice og løperstatistikk og for eventuell nødvendig kontakt med løperen før, under og etter løpet:

a.   navn

b.   adresse

c.    telefonnummer

d.   e-postadresse

e.   fødselsår

2.   Personopplysningene behandles kun internt i organisasjonskomiteen for Stoltzekleiven Opp til det formålet som er beskrevet i punkt 1. Opplysningene utleveres ikke til tredjepart. E-postadressen til påmeldte løpere brukes til å sende Nyhetsbrev med informasjon om løpet.

3.   Personopplysningene lagres så lenge løperen ønsker. Alle har rett til innsyn, retting, sletting, og til å få tilsendt registrerte data om seg selv.

·       Alle kan når som helst be om å få alle personopplysninger om seg selv slettet.

·       Alle kan reservere seg fra å få eget bilde publisert på nett

·       Alle henvendelser til organisasjonskomiteen sendes på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

4.   Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

STOLTZEHOTELLET 

 
 
Overnatting - middag - AfterStoltz i baren 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

 
 

  

 
 
 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)