Jubileumsboken "40 bratte år i stoltzen"
søndag 07. oktober 2018 14:56
Vi jobber nå med jubileumsBoken og tittelen blir selvsagt ”40 bratte år i Stoltzen” med undertittel: «Ka é det med Stoltzen?». Du kan nå sikre deg boken ved å forhåndsbestille.
 
 
 
 

I boken vil vi:

-          oppsummere høydepunkter og andre store og små hendelser i løpet av 40 år

-          presentere gode statistikker

-          inkludere fun-facts

-          vise mange bilder fra 40 år

-         gi deg gode treningstips for fremgang i Stoltzen

 

«Ka é det med Stoltzen?»

Vi har i alle år prøvd å bygge kvalitet inn i arrangementet, og den store interessen for løpet har vært avgjørende for utviklingen av Stoltzekleiven Opp. De aller fleste deltakerne er både spente og nervøse før start, men på toppen er stemningen helt snudd til glede og godt humør der tider og opplevelser diskuteres livlig. Vi prøver i skrivingen å finne mer ut av det store spørsmålet: «Ka é det med Stoltzen»?

 

Hvis du har innspill på dette spørsmålet blir vi glade for å få noen ord fra deg. Send e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Forhåndsbestille bøker?

Boken planlegges utgitt i november/desember. Hvis du har lyst til å forhåndsbestille en eller flere bøker, er det fullt mulig å gjøre til en rabattert pris. Vanlig pris blir kr 360.-, men ved forhåndsbestilling sikrer du boken til kun kr 300.-. Send oss en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen   der du oppgir ditt navn, mobilnr og antall bøker du ønsker.

Du vil få mer info om henting og betaling.

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)