VINNERE AV SMS-KONKURRANSEN FOR JULI
fredag 17. august 2018 10:41

Det har vært høy aktivitet i sommervarmen i Stoltzen. For juli ble det to vinnere av SMS-konkurransen: 

  • Svein Austrheim, Viking T & IF, 7 registreringer
  • Martin Remøy, ogsÃ¥ 7 registreringer
Vi GRATULERER begge to! Premiene kan hentes hos Løplabbet (Fortunen).

  

Det er fortsatt muligheter til å vinne flotte premier i SMS-konkurransen. Konkurransen fortsetter til og med september. Mer info om SMS-registrering finner du i høyremargen på nettsiden www.stoltzen.no. 

Vi tok en prat med Svein Austrheim og gratulerte ham over telefonlinjen. Svein har deltatt i Stoltzekleiven Opp 9 ganger. Første gang var i 1995. Han er påmeldt til løpet i september og har da deltatt 4 år på rad. Svein forteller at han reiste tidlig på sommerferie og gikk av med pensjon i sommer – dermed ble det god tid til å gå i Stoltzen i juli. Han er med i facebookgruppen hvor man forplikter seg til å gå Stoltzen 52 ganger i løpet av året. Løping er en gammel hobby for Svein. Han forteller at han liker terrengturer bedre enn asfalt. I ny og ne står tur over Vidden på programmet. Vi ønsker den nyslåtte, spreke pensjonisten lykke til med både Stoltzen og pensjonisttilværelsen!

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)