Gruppepåmeldingen - Stor pågang
onsdag 09. mai 2018 20:21
Det ble en svært hektisk morgen for de gruppeansvarlige som skulle sikre seg plasser til årets Stoltzekleiven Opp. Det tok under 2 minutter og så var det fullt. Deretter kunne gruppene sette seg på ventelisten.
 
 
 

 
Nå har gruppene 7 dagers betalingsfrist (bruk KIDnr ved betaling),og vi sletter de gruppene som ikke har betalt. De plassene som frigjøres tilbys grupper på ventelisten. Den 30.mai og 31.mai er det påmelding for indivuduelle. Og den 30.august åpner vi opp for salg av individuelle startnr som vi har klart å frigjøre. Erfaringsmessig de siste årene har det faktisk vært "noen hundre ledige startnr" så det er fremdeles muligheter for å sikre seg startnr.

Alle gruppene som ha fått plass har også fått en kvitteringsmail. Hvis gruppen ikke har fått en slik kvittering så er det fordi oppgitt e-post er feil eller at gruppen faktisk ikke er blitt påmeldt. Ta gjerne kontakt med oss ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ) hvis en er usikker på status eller ikke har fått kvitteringsmail.
 
Les om hele påmeldingsprosessen her 
 
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)