løplabbet anbefaler sko til Stoltzen
torsdag 19. april 2018 19:51

Hvilke sko anbefales til Stoltzen?

 

Uansett om du skal gå eller løpe på Stoltzen handler skovalget mest om deg; hvilket treningsgrunnlag du har, hvilken form du har på føttene dine, hvor mye du trener og eventuell skadehistorikk.Vi kan likevel si noe om hvilke egenskaper en sko burde ha til denne typen bruk, og denne spesifikke traseen.

Stoltzen er bratt, og det at skoen er lett vil derfor ha betydning og ofte gi en bedre opplevelse. Når det regner vil en sko med en myk yttersåle (sålen nærmest underlaget) gi godt grep på de sleipe steinene og de glatte trappetrinnene, noe som igjen vil gi bedre fraskyv og bidra til at du føler deg tryggere. På tørre dager vil det fungere fint med en lett konkurransesko.

Våre ansatte har svært god kunnskap om skovalg (ikke minst ut fra egen erfaring), og vi vil gjerne tilby alle motbakke-og terrengentusiaster en god sko-deal: - 20 % rabatt på to av våre Inov-8 favoritter:X-Talon 210 og X-Talon 230. Tilbudet gjelder ut mai.

 

 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)