Stian Øvergaard Aarvik 8:04
lørdag 30. september 2017 12:57

Stian Øvergaard Aarvik tar innersvingen på de største favorittene. Han vinner Stoltzen 2017 på 8:04. Thorbjørn Ludvigsen kniper andreplassen med 8:14. Stian Angermund-Vik tar den siste pallplassen med 8:17.

 

Idag tok kronprinsen steget opp på toppen av Stoltze-pallen. Stian Øvergaard Aarvik har lenge vært både råsterk og lovende. I duell med sluggerne Ludvigsen og Angermund-Vik har han imidlertid alltid vært ett eller flere nummer for liten. På seierens dag teller ikke lenger de slagene. Det var det liten tvil om da Stian kunne juble for 8:04 og seirer i Stoltzen 2017. Det var en helt tydelig en seier som smakte. De eldre konkurrentene var rask til å gratulere og klappe for en fortjent triumf. Thorbjørn Ludvigsen og Stian Angermund-Vik hadde ikke den spruten som måtte til for å straffe ungguttens tøffe åpningstempo. Joel Dyrhoven gjorde et nytt løp av meget godt merke. Supporterne fra Samnanger hadde håpet at det skulle være litt mer kraft i villdyret i andre halvdel av løpet, men kanskje det våte underlaget var en ulempe? Bjørnar Lillefosse har vist stor løpskapasitet på tartan denne sesongen. En liten pers og 8:30 bør stå seg mot kritikerne på Gularhuset. Triatletene Casper Stornes og Gustav Iden utkjempet en knalltøff duell med Casper som vinner.

 

 

 

Den nye mesteren åpnet tøft og sto distansen - klasse!

Målsetningen var skrevet på pannebåndet - luring!

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)