Bli kjent med behandlere og trenere
torsdag 28. september 2017 21:21

Vi synes det er gøy å samarbeide med firma som både trener og behandler løpere. I år har vi samarbeid med tre offensive firma:

 

Nordvest Naprapatklinikk: Fredag og lørdag står Nordvest Naprapatklinikk ved bagasjeinnleveringen og tilbyr gratis prøvebehandlinger til de som trenger å få løst opp i muskulaturen før eller etter løpet. De tilbyr Stoltze-tilbud til alle deltakere: èn time til halv pris, kr 325,-. Må benyttes innen 15. oktober. De har telt og benk ved "Tøy til toppen" 

 

Stamina er stolt sponsor og samarbeidspartner av Stoltzen! Du finner oss på toppen hvor du kan sikre deg en GRATIS treningspakke. Kom igang med 2 ukers gratis trening + Bodyscan(verdi kr 1100.-) for å holde deg i gang gjennom vinteren!  SEND SMS KNALL STOLTZEN til tlf 2030 

 

Behandling for Alle står klar på toppen og tilbyr idrettsmassasje for en raskere restitusjon. Kanskje har du lyst på et par tips fra mannen som har knust løyperekord etter løyperekord i år? Vi er stolt sponsor for Stian Angermund-Vik og etter målgang treffer du han ved vår stand. 

I tillegg deler vi ut 5 gavekort à 1000 kr på valgfri behandling, alle som kommer innom vår stand kan skrive seg på liste og være med i trekningen.
Mer informasjon om Behandling for Alle og vårt tverrfaglige tilbud finner du på vår hjemmeside: www.behandlingforalle.no, følg oss gjerne på facebook og instagram, @behandlingforalle.

Behandling for Alle ønsker spreke utøvere lykke til på lørdag og velkommen innom vår stand!»

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)