Stor aktivitet i Stoltzen
onsdag 27. september 2017 06:05

Vi var innom starten i går og følte den spente stemningen få dager før det braker løs!

 

 Det var mange løpere som var i startområdet i går ettermiddag. Mange gjorde gode og realistiske oppvarmingsøvelser, de så spente ut, mens andre smilte i solen og gledet seg til nok en treningstur opp Stoltzen. Vi møtte noen speidere i fine speiderdrakter som skulle opp og forbedre sin innsats for Stoltzen - bålleiren ute ved vannet. De hadde motorsager med seg for å sage ved av nedfalne trær og en kameratgjeng var sporty nok til å bære opp de tunge sagene. Det ble bare ekstra god trening, mente Lasse Simonsen(i midten) og Anders Aasen(t.h). Sammen med Bjørn A Hovland(t.v) så trener de jevnlig opp Stoltzen, men skal ikke være med i år. 

Og så møtte vi en veldig smilende og kjekk ung dame(Sigrid Koppen) på akkurat 40 som gjorde de siste forberedelsene til sin første Stoltzedeltakelse. Da Sigrid bikket 40 i år bestemte hun seg for å tak tak i både sin form og helse og meldte seg på Roede kurs, ble motivert til å sette seg mål. Og målet var "mestring" - ikke plassering og tider! I år har hun derfor fullført 7.fjellsturen og nå er det Stoltzen som skal beseires. Bestetiden hittil i år er 18.01. Gøy å møte en vanlig trimmer med slik positiv holdning og pågangsmot!

Vi ønsker alle lykke til på fredag og lørdag. Vi er over 6100 påmeldte så dette blir en ny folkefest i Bergen! 

 

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)